top of page

Als SOM therapeut:

1. Onderzoek en behandel je de hele mens.

Aan die pijnlijke knie of rug zit namelijk een heel mens vast! Gezondheid is namelijk de SOM van delen.

2. Geef je consulten op basis van concrete medische data uit de lichaamsscan. Deze leer je tijdens de opleiding te interpreteren en aan de hand daarvan gericht gezondheidsadvies kunt geven.

SOM opleiding
Geloof jij ook dat de zorg beter kan?

DSC_0406.JPG

3. Ben je op de hoogte van de nieuwste medische- en gezondheidsinzichten. 

De medische kennis die je leert in de opleiding is up-to-date, waarvan een groot deel helaas nog niet algemene kennis is in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het mysterie van de vrouwelijke hormonen.

Of denk aan de kennis uit functionele geneeskunde waar bijvoorbeeld bekend is dat bepaalde medicatie zoals maagzuurremmers oftewel maagbeschermers op de korte termijn zeer effectief werken. Maar op de lange termijn een scala aan lichamelijke klachten kunnen veroorzaken die je waarschijnlijk nog niet wist, maar essentieel zijn om te weten, als je therapeut of arts bent. 

4. Onderscheidt je jezelf écht omdat je niet alleen erkent dat je overtuigingen jouw wereld vormen en daarmee je gezondheid, maar ook onverwerkte emoties en trauma’s evenals patronen die we overnemen van onze voorouders. In dit deel van de opleiding ga je met jezelf aan de slag om meer vrijheid voor jezelf te creëren.

Als SOM therapeut behandel je niet de symptomen, maar de oorzaak!

bottom of page