shutterstock_1734128516_edited.jpg

Missie SOM

Missie

Het is mijn missie dat niet alleen alle gezondheidsprofessionals gaan begrijpen dat gezondheid de SOM is van een heleboel delen, maar dat alle mensen dit gaan begrijpen. Dat je door zelf kennis te hebben van al die delen je gezondheid goed in balans kan krijgen en houden.

De effectiviteit van gezondheidsprofessionals zal op deze manier aanzienlijk toenemen. Niet alleen chemisch zoals de artsen nu zijn opgeleid of alleen mechanisch zoals de fysiotherapeuten zijn opgeleid, maar alle aspecten van de mens erkennen en de effecten op gezondheid erkennen en behandelen. Chemisch, mechanisch, mentaal, emotioneel en spiritueel.

SOM draagt hieraan bij door het opleiden van SOM therapeuten waarbij kwalitatieve, up-to-date kennis en een effectieve aanpak op basis van een lichaamsscan voorop staan. Werken aan de oorzaak in plaats van pleisters plakken.

Doen waarvoor je geboren bent, een gezond lichaam houden, een opgeruimde (onder)bewustzijn behouden dan heb je veel energie en kun je vitaal oud worden!

Wat onderscheidt SOM therapeuten?

​1. - Onderzoeken en behandelen vanuit het feit dat gezondheid de SOM van delen is.

2. - Up-to-date internationale kennis die gezondheid effectief verbeterd.

3. - Naast methodes op het bewustzijnsvlak zoals mindfullness gaan de mensen opgeleid bij SOM nog een stap verder. Om saboterende patronen, onverwerkte trauma’s namelijk werkelijk aan te pakken, hebben ze ook toegang tot methoden die het onbewuste aanpakken. Gedrag verbeteren bij de bron.

4. - Communicatie vanuit verbinding.

 

info@somgezondheid.nl - Grootgenhouterstraat 166, Beek

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

0628786160 - SOM gezondheid